Конвертор Лексилогос користи латиничне тастатуре за латинизацију. Латинизација на лексилогосу преводи ћирилицу на латиницу. То је приказ латиничног писма оригиналног текста или изговореног гласа, где се у изворном контексту користе различити стилови писања, попут ћирилице. Лекилогос је конвертор ћирилице у латиницу који ћирилицу мења у латиницу. Претварачи латинице у ћирилицу: Људи овог доба на мрежи још увек се баве генераторима ћирилице. Једини начин да се азбука зна на другом језику је преко матерњег говорника. Погледајмо уобичајене начине транслитерације латиница у ћирилицу

 

 

Како пхп конвертује ћирилицу у латиницу?

 

Путем пхп-а, рачунар или софтверски инжењер Preslovljavanje може конвертовати и ћирилицу у латиницу или латиницу у ћирилицу. Можете чак користити и пхп за генератор ћирилице.

 

 

Аутоматски ћирилични конвертор:

 

Да би превели латиницу на ћирилицу, неке мрежне платформе користе аутоматске конверторе ћирилице.

Каква је предност аутоматског конвертора ћирилице?

Посебна предност овог претварача је у томе што не морате знати где је скрипта првобитно кодирана. Изаберите само „Аутоматски“ и одаберите транскрипцију коју желите. Ипак, ако заиста желите сами да возите свој аутомобил, одаберите „Ручно“ и одаберите два Уникод знака.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *